Deelnemende bedrijven

De deelnemende bedrijven aan de Talentpool Wind op Zee zijn allemaal werkzaam in of gelinkt aan de sector (offshore) windenergie.

Hier kun je wellicht je carrière in deze sector een start of invulling geven. Stages, afstudeer- en onderzoeksopdrachten kun je hier vinden. Solliciteren kan natuurlijk ook.

Er is genoeg te beleven en te ontdekken in deze relatief nieuwe tak van sport!

 

Een sterke windenergiesector is van belang voor ons allemaal!

 

Voor bedrijven welke nog niet deelnemen aan de Talentpool Wind op Zee maar deelname wel overwegen: leg uw vragen voor op het contactformulier op deze site en wij nemen contact met u op om deelname aan de Talentpool Wind op Zee met u te bespreken.

Asset Management Control T&T B.V.

Asset Management Control T&T B.V.

Maakt tools en trainingen voor bedrijven en organisaties welke optimale systeemfunctionaliteit, kosteneffectiviteit en duurzaamheid van assets nastreven.
Ga naar de website >>
BLIX Consultancy B.V.

BLIX Consultancy B.V.

Onafhankelijk adviesbureau in windenergie. Ondersteuning door integratie van kennis en ervaring uit alle fasen van de levenscyclus van een project.
Ga naar de website >>
ECN

ECN

Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) is het grootste onderzoeksinstituut op energiegebied in Nederland, actief in projecten in zowel binnen- en buitenland.
Ga naar de website >>
Eneco

Eneco

Eneco gaat voor een toekomst met schone en betaalbare energie, voor wonen, werken en leven. Onze missie is: duurzame energie voor iedereen.
Ga naar de website >>
Gemini Windpark

Gemini Windpark

Het Gemini offshore windpark (een onzichtbare bron van duurzame energie),één van de grootste windparken ter wereld, gebouwd in het Nederlandse deel van de Noordzee, 85 km boven de kust van Groningen.
Ga naar de website >>
TKI WoZ

TKI WoZ

TKI Wind op Zee faciliteert samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid op het gebied van onderzoek, innovatie en implementatie voor wind op zee en hoort bij de Topsector Energie.
Ga naar de website >>